صفحه شخصی مائده علیشاهی   
 
نام و نام خانوادگی: مائده علیشاهی
استان: اصفهان - شهرستان: اصفهان
رشته: کارشناسی ارشد معماری - پایه نظام مهندسی: سه
شغل:  طراح معماری
شماره نظام مهندسی:  20-1-2-29875
تاریخ عضویت:  1389/01/26
 روزنوشت ها    
 

 ماژول H بخش معماری

9

معمار ژاپنی ، شیگرو بان برای خلق "ماژول H" یک سیستم پارتیشن و صفحه مدولار با برند لوکس فرانسوی هرمس Hermes برای کلکسیون مبلمان خانگی آنها همکاری کرده که در هفته طراحی مبلمان 2012 به نمایش گذاشته شد . پانل های آلومینیومی ممکن است در فضاهای داخلی یا در دیوارهای موجود حجاری شوند . ورق های فلزی با شکل انحصاری و نمادین H ، در فرمی آزاد و توده ای و به هم پیوسته نفوذ کرده و به منظور ایجاد یک الگوی نامتقارن و شبکه مانند ، آفست شده اند . چارچوب سبک وزن با تکیه گاه های فولادی حمایت می شوند که ممکن است به دیوار پیچ شده و سپس با یک قطعه آلومینیوم دایره ای که با قسمت های خارجی منطبق است ، پنهان شود .
بر اساس یک ماژول 90 سانتی متر مربعی ، این سیستم می تواند طیف وسیعی از قطعات مربع شکل و دارای مسیر مستقیم را فراهم کند که به شکاف هایی با اتصالات ساده ملحق می شوند . عناصر به راحتی حذف و یا تنظیم شده و می توانند با طیف گسترده ای از چرم ها ، پوسته ها و پارچه های رنگی با طراحی های تجاری برای ایجاد نقش های مدام در حال تغییر و متنوع و یا نقاشی های دیواری روکش شوند












دوشنبه 4 دی 1391 ساعت 09:21  
 نظرات    
 
حسن ابراهیمی 20:51 دوشنبه 4 دی 1391
0
 حسن  ابراهیمی
20 بود ، مرسی خانم مهندس
م خلیلی 21:33 دوشنبه 4 دی 1391
1
 م خلیلی
زیباست دوست گلم. یک سوال: ماژول با مدول تفاوتی دارد؟
این تصویرها را که دیدم، یاد گره های و نقش های ایرانی افتادم که به ویژه در تزیینات معماری گذشته بسیار استفاده شده است. و یاد صحبت یکی از دوستان که می گفت بهره گیری و ماندن در حرف گذشتگان یعنی بی سوادی در دنیای امروز!!!! آن گره ها و الگوی آن ها الان مورد مطالعه تعدادی از گروه های معماری پارامتریک و گرافیک است. در آن تزیینات هم با هندسه ای فضایی، یک مدول طراحی می شد و گسترش پیدا می کرد. طرح های زیبایی هم از آن ها حاصل شده و می شود.
حسن ابراهیمی 00:58 سه شنبه 5 دی 1391
0
 حسن  ابراهیمی
با عرض سلام خدمت خانم مهندس علیشاهی و خانم مهندس خلیلی

با طرح سوال خانم مهندس خلیلی ، من هم یه سوال دارم .

یونیت هم با ماژول و یا مدول تفاوتی داره ؟ در درس هندسه استادمون گفته بود طرح یونیت طراحی کنید و در دو محور ایکس و وای تکرارشون کنید و با گسترش یونیت ها به طرح جدیدی برسیم ، مثل یک قطعه موازئیک که گسترش پیدا میکنه .

با تشکر ، موفق باشید
م افتخاری 13:46 سه شنبه 5 دی 1391
0
 م افتخاری
البته فضا خیلی تخصصی است ولی تصور میکنم گره‌چینی یا گره بندی هایی که در آثار معماری ایرانی مشاهده میکنیم تفاوت کلی با این ماژول‌ها داشته باشند و همانگونه که خانم خلیلی هم به آن اشاره نموده‌اند از هندسه فضایی بهره‌مند شده و آثار چشم نوازی را پدید آورده‌اند.
ضمناً به نظرم گفته‌ آن دوست شامل "بهره‌گیری" نمیشود
"علیرضا احمدی:بی سوادان قرن ۲۱ کسانی نیستند که نمی توانند بخوانند و بنویسند ، بلکه کسانی هستند که نمی توانند آموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند " ذیل روزنوشت "محدودیت ساخت‌وساز در محدوده ویژه بافت تاریخی "
م خلیلی 09:31 چهارشنبه 6 دی 1391
0
 م خلیلی
در گره های ایرانی ابتدا یک طرح به عنوان همان مدول ایجاد می شده و با گسترش دادن آن در سطح، به روش های مختلف طرح های زیبایی خلق می کرده اند. اگر من این ماژول ها را درست فهمیده باشم و همان مدول باشند، مشابه همان روند درباره اینجا هم اتفاق افتاده است.
هر فرد مختار است در مواجهه با هر موضوع سلیقه خود را داشته باشد و آن را پذیرفته، نگه دارد و توسعه دهد یا دور بریزد. دور ریختن یعنی بهره نبردن. درسته؟
به هرحال من نظر شخصی خودم را گفتم و این که اسم ایشان را ذکر نکردم برای این بود که نظر ایشان هم محترم است.
م افتخاری 14:26 چهارشنبه 6 دی 1391
2
 م افتخاری
خانم مهندس خلیلی گرامی:
در خصوص محترم بودن نظر افراد ، با سرکار عالی کاملاً موافقم
ولی منظور از ذکر نام و نشان گفته دوستمان بی‌احترامی به ایشان نبود بلکه برداشت درست از آن مدنظر بود
تصور کنم "دور ریختن آموخته‌های کهن" با "توان دور ریختن آموخته‌های کهن " متفاوت باشد . در حالتی که به تمام اندوخته‌ها و آموخته‌های خود وابستگی اکید داشته باشیم میشود "تعصب کورکورانه" ولی "توان دور ریختن" و یا ایجاد تغییر در آنان سبب رشد و پویایی خواهد شد.
نمیشود منکر وجود ارزشهایی در گذشته و یافته‌های گذشتگان شد ولی به غیر از آن را متصور ندانستن نشانه کوتاهی سقف تفکر و دست کم گرفتن توانائی‌های خود خواهد بود که به نظر میرسد منظور اصلی گوینده نیز همین باشد
به هر روی قصد حقیر نه تحمیل عقیده خود است و نه انکار حقایق
پیروز و مسرور باشید
م خلیلی 17:15 پنجشنبه 7 دی 1391
0
 م خلیلی
در آن صورت من هم با آن نظر موافقم.