صفحه شخصی مائده علیشاهی   
 
نام و نام خانوادگی: مائده علیشاهی
استان: اصفهان - شهرستان: اصفهان
رشته: کارشناسی ارشد معماری - پایه نظام مهندسی: سه
شغل:  طراح معماری
شماره نظام مهندسی:  20-1-2-29875
تاریخ عضویت:  1389/01/26
 روزنوشت ها    
 

 ساختمان سلول های بنیادی بخش معماری

13
برای دریافت فایلها باید از نرم افزار های ویژه دانلود استفاده نمایید. (برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید)

ساختمان سلول های بنیادی

این ساختمان پژوهش های پزشکی ، در دانشگاه کالیفرنیا در سان فرانسیسکو توسط معماران رافائل وینُلی بر روی تپه ای جنگلی ساخته شده که توسط خرپاهای فولادی برآمده از سطح زمین پشتیبانی می شوند . این ساختار برای فضا دادن به 125 آزمایشگاه زیست شناسی فردی برای دانشمندان که بر روی درمان سلول های بنیادی مطالعه دارند ، طراحی شده . ساختمان دارای یک طبقه لابراتوار است که به چهار سطح تقسیم می شود که یک نیم طبقه به پایین می رود .
دفاتر بر بالای هر سطح قرار گرفته اند که توسط یک مسیر گردشی در قسمت بیرونی ساختمان به هم متصل می شوند و همچنین به مرکز پزشکی مجاور نیز مرتبط می شود . ساختمان یک نمای رو به جنوب شفاف دارد که حداکثر نور طبیعی را به آزمایشگاه ها و دفاتر وارد می کند .

سه شنبه 1 آذر 1390 ساعت 09:53  
 نظرات    
 
امیر یاشار فیلا 16:06 سه شنبه 1 آذر 1390
8
 امیر یاشار فیلا

این هم یک خبر داغ و تازه در زمینه‌ی «سلول‌های بنیادین» و پژوهش‌ها و یافته‌ها و دستاوردهایی که در این‌گونه ساختمان‌های خوش‌طرح به سرانجام می‌رسند :

پزشکان آمریکایی روشی را برای ترمیم بافتِ آسیب‌دیده‌ی قلب یافته‌اند که در آن به کمک سلولهای بنیادینِ گرفته‌شده از قلب بیمار، بخشی از قلب «بازسازی» می‌شود. به گزارش شبکه‌ی تلویزیونی سی.ان.ان، یکی از بیمارانی که تحت مداوای قلب به شیوه‌ی تزریق سلول های بنیادی قرار گرفته، «کن مایلز» ۳۹ساله است. این بیمار قلبی که به همراه گروهی از دیگر افرادِ دارای عارضه‌ی همانند، تندرستیِ خود را بازیافته است، می‌گوید: «دشوارترین و آزاردهنده‌ترین بخش این عمل، حس نبودِ اطمینان بود.» مایلز می‌افزاید: «۳۰درصدِ قلبم آسیب دیده بود، و به من گفته بودند که این بیماری کیفیتِ مانده‌ی عمرم را تحت تأثیر قرار خواهد داد.»
با این چشم‌انداز پیشِ رو، کن مایلز موافقت کزد به درمانی تن دهد که پیش از او هیچ‌کس به آن تن نداده بود: تزریق سلول‌های بنیادین که از قلب خود او برداشته شده بودند. دکتر «رابرت بولی»، یکی از اعضای گروه پزشکانی که انجام این روش درمانیِ تازه را بر عهده داشتند، می‌گوید: «پیش‌تر پزشکان بر سر این موضوع که امید چندانی به درمان بیمارانِ دچار نارسایی قلبی نیست، همسو و متفق بودند. زمانی که کسی به چنین مرحله‌ای از بیماری قلبی می‌رسید، برای او دیگر چندان امیدی برای بهبود متصور نبود؛ بیمارِ دچار نارساییِ قلبی پیوسته رو به تحلیل بود. تنها گاهی این تحلیل تندتر و گاهی هم کندتر بود، اما وخامت روزافزونِ حال بیمار، در هر صورت برای ما اصلی پذیرفته‌شده بود.»
با این همه، اصل یادشده روز چهاردهم نوامبر امسال زیر سوال رفت و دو گروه مجزا از متخصصان گزارش دادند که درمان‌های ترمیمیِ بافت قلب به کمک سلول‌های بنیادین در گروه کوچکی از بیمارانِ تحت درمان کارساز بوده و نواحی آسیب‌دیده‌ی قلب را بهبود بخشیده است. نکته‌ی دارای اهمیت در این باره، آن است که این رویدادِ خوش بدون هرگونه عوارض جانبی صورت گرفت. بر پایه‌ی این یافته، در بیمارانِ دریافت‌کننده‌ی سلول‌های بنیادین، به‌طور میانگین نزدیک به ۶۰۰میلیون سلول قلبیِ تازه رشد کرده است. یک حمله‌ی قلبیِ جدی می‌تواند یک‌میلیارد سلول قلب انسان را از میان ببرد. در این شیوه‌ی درمانی ـ که با آنژیوپلاستی همانندی‌هایی دارد ـ جریان خون در رگِ آسیب‌دیده به‌مدت سه دقیقه ایستانده می‌شود و در این مدت، سلول‌های بنیادین تزریق می‌شوند. کن مایلز درباره‌ی تجربه‌اش از این مرحله می‌گوید: «احساس می‌کردم دوباره دچار حمله‌ی قلبی شده‌ام.» مایلز که هفته‌های نخستِ پس از حمله‌ی قلبی‌اش را در تخت‌خواب به تماشای تلویزیون گذرانده بود، تنها یک هفته پس از دریافت سلول‌های بنیادینِ قلب، می‌گوید: «نیروی ازدست‌رفته‌ام را بازیافته بودم.»
کن مایلز اکنون بر سر کار تمام‌وقت خود حاضر می‌شود، خوراکِ ناسالم نمی‌خورد، نزدیک به ۲۰ کیلوگرم وزن کم کرده است و همسر و دو فرزندِ پسر نوجوانش از میزان بهبودِ زودهنگامِ او هیجان‌زده هستند.
گزارش سی.ان.ان با گفته‌ی دکتر بولی پایان می‌یابد که اعتقاد دارد اگر گروه او در فاز سه‌ی پژوهش بتواند یافته‌های روش درمانیِ یادشده را به تأیید برساند، این امر «می‌تواند درمان همیشگیِ بیماری قلبی را رقم بزند.» او تأکید می‌کند: «چنین پیشرفتی، یک دگرگونی عظیم و همچون انقلاب خواهد بود.»
کورش نیکزاد 19:11 سه شنبه 1 آذر 1390
2
 کورش نیکزاد
توی این ساختمونا چه کارای خوبی میکنن
دمشون گرم
اگه این درمان جدیدو یه 10 سال زودتر کشف کرده بودن شاید بابای ما هم با سکته قلبی از دنیا نمیرفت
علی علیزاده 19:48 سه شنبه 1 آذر 1390
1
 علی علیزاده
ممنون از شما. خوب بود
حسن ابراهیمی 21:50 سه شنبه 1 آذر 1390
3
 حسن  ابراهیمی
با سلام

فیلم آموزشی سلولهای بنیادی که از شبکه ای پخش میشد رو دیده بودم ، یک شیوه بسیار پیشرفته ای در درمان انواع بیماریهاست ، پزشکی که متخصص مغز و اعصاب بود با یک سوراخ کوچک روی جمجمه بیمارش تونست سلولهای بنیادی رو به اون نقطه از مغز بیمار که آسیب دیده بود تزریق کنه و این عمل بدون بیهوش کردن بیمار انجام شده بود ، بیمار دچار عارضه لرزش هر دو دست بود که به محض دریافت سلولها در حین عمل ، دیدم که بیمار دستهاش از لرزش ایستاد و انگار که اصلا این شخص نبود که دستاش می لرزید.

دهنم وا مونده بود از تعجب ، خیلی برام جالب بود ، حتی این درمان و توقف لرزش دست شامل زمان هم نشد ، اونقدر این اتفاق سریع رخ داد که واقعا هم جای تعجب داره .

حالا نمی دونم این روش درمان در ایران هم انجام میشه یا نه ، خیلی دلم میخواد این موضوع رو بدونم ، چون پدرم دچار سکته مغزی که شده بود ، متاسفانه دچار فلج پا و دست شده و این روش درمانی میتونه سلولهای آسیب دیده مغز را ترمیم کنه و بیمار دوباره به حالت اولش برگرده.

با تشکر از خانم مهندس علیشاهی

از جناب مهندس فیلا هم برای توضیحات خوبشون تشکر میکنم
مهدی ناظمی 17:27 چهارشنبه 2 آذر 1390
3
 مهدی ناظمی
ممنون از مطلب جالبتون...خانم مهندس
مائده علیشاهی 17:38 آدینه 4 آذر 1390
0
 مائده علیشاهی
از لطف و نظر همه دوستان سپاسگزارم
مسعود احمدنژاد 21:47 آدینه 4 آذر 1390
0
 مسعود احمدنژاد
ممنون از سرکار خانم مهندس علیشاهی و مهندس فیلا
زهرا فدوی 17:35 سه شنبه 8 آذر 1390
1
 زهرا فدوی
همه چیز این معماری با آگاهی کامل طراحی شده.
یک فرم خطی لذت بخش که هم به سالم موندن سایتش خیلی اهمیت داده.
یه معماری پویا و پایدار.
اینقدر برام جذاب بود که بیشتر از 5 بار تمام عکس هارا بررسی کردم.
فقط یه سوال از مهندسین سازه؟؟
پی های این کار از نوع پی های عمیق هستند ؟؟؟
و اینکه به نظرتون حدودی تا چه حدی پیش رفتند که به زمین مناسب برتی بارگزاری برسند؟
عکس شماره 1و3 این سوال را برام ایجاد کرد.